Këngëtari shqiptar na prezanton për herë të parë me të bijën

Tetë muajshe. Di të shohë aparatin dhe të qëndrojë në këmbë. Fëmijët rriten me shpejtësi dhe kantautori i talentuar nga Kosova sapo na e tregoi me foton e re me të bijën.

Pas ca kohësh, në Prishtinë me projekte artistike, Genc Salihu është kthyer në shtëpinë e tij të dytë, në Tiranë dhe ka postuar një foto me vajzën e tij Margo. Është e para foto kaq ballore e saj, e cila nuk është as duke fjetur dhe as duke parë dikur larg. Me sytë mbërthyer pas aparatit, vajza e këngëtarit dhe regjisores, ka mësuar si të dalë në fotografi, por edhe si të qëndrojë drejt në këmbë.

Edhe pse mbahet nga i ati, i cili e ka treguar me prova të qarta dhe foto jo dhe aq përkushtimin në rritjen e saj, shihet që ka fituar vendosmëri edhe përsa i përket procesit të ngritjes në këmbë.

Share With:
Translate »
1140 Views