22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22 që nuk kanë asnjë

Më poshtë gjen të famshëm që zgjodhën të kenë shumë fëmijë dhe ata që prej fatit ose prej zgjedhjes, zgjodhën të mos kenë.

Zgjodhën të mos kenë fëmijë, ose fati nuk ia solli

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Dolly Parton që thotë se kjo i dha lirinë për të punuar e lirë.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Oprah dhe Stedman Graham. Oprah shprehet se nuk është penduar, madje kjo e ndihmoi të shfrytëzonte tërësisht potencialin e saj.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Issa Rae dhe Louis Diame që nuk pendohen për egoizmin e tyre, siç e cilësojnë.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Allen Ludden dhe Betty White u fokusuan tek karriera.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Jane Wagner dhe Lily Tomlin nuk kanë fëmijë dhe shprehen se i duan, por që në shtëpinë e tyre nuk do të kishte vend për ta.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Bob Barker nuk ka fëmijë edhe pse qëndroi 36 vite i martuar me gruan e tij, derisa ajo vdiq nga kanceri.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Jon Hamm thotë se nuk ka fëmijë, por ka qenë gjithmonë i rrethuar me ta për shkak se ka punuar si mësues.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Nick Offerman dhe Megan Mullally që shprehen se nuk e kanë ndjerë kurrë se duhet të sjellin në jetë fëmijë.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Ricky Gervais shprehet se do shqetësohej shumë nëse fëmija do sëmurej. Ka një mace dhe stresohet pafund edhe për të.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Ina Garten shprehet se nuk ka lindur kurrë fëmijë pasi ishte e bindur që nuk do kishte më jetën e zakonshme.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Sandra Oh tregon se ka qenë gjithmonë shumë e përmbushur nga nipërit, mbesat dhe fëmijët e shoqërisë.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Seth Rogen thotë: Ne i kalojmë mëngjeset e të shtunës lakuriq në shtrat duke tymosur e duke parë filma. Nuk do t`i bënim dot këto nëse do të kishim fëmijë aty.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Kim Cattrall tregon se provoi procedurën in-vitro me burrin e tretë, por xhirimet e Sex and the City nuk i mundësuan shumë kohë në dispozicion.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Allison Janney: Mendoj që do ishte më keq nëse do kisha fëmijë e do pendohesha përse i bëra, sesa pendesa përse nuk pata fëmijë.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Sarah Paulson tregon se mosha po shkon e vezoret bëjnë të vetën.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Marisa Tomei: Nuk e di përse gratë duhet të kenë patjetër fëmijë që të shikohen si të plota.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Brendon Urie tregon se as ai e as bashkëshortja nuk duan të kenë fëmijë.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Anjelica Huston: Do kisha qenë e tmerrshme si nënë.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Tracee Ellis Ross: Kam shumë punë të tjera për të bërë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Rachael Ray: Nuk kam kohë. Punoj shumë, kështu që nuk do isha prindi i duhur për të rritur fëmijë.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Helen Mirren thotë se fati nuk ia solli kurrë.

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Jennifer Aniston e ka thënë gjithmonë që ky nuk ka qenë qëllimi i jetës së saj.

Zgjodhën të kenë shumë fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

James Van Der Beek ka pesë fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Nick Cannon ka shtatë fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Taylor Hanson ka shtatë fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Diddy ka gjashtë fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Angelina Jolie dhe Brad Pitt kanë 6 fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Kevin Federline ka 6 fëmijë, 2 djem me Britney Spears

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Cristiano Ronaldo ka katër fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Madonna ka gjashtë fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Tory Spelling ka pesë fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Eddie Murphy ka 10 fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Mel Gibson ka nëntë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Rosie O’Donnell ka pesë fëmijë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Master P ka nëntë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Jim Gaffigan ka pesë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Rod Stewart ka tetë

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Mick Jagger ka 8

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Dog the Bounty Hunter ka 12

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Kevin Costner ka 7

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Shaquille O’Neal ka 5

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Gordon Ramsay ka 5

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Elon Musk ka 6

22 të famshëm që kanë shumë fëmijë e 22

Alec dhe Hilaria Baldwin kanë 6

Share With:
Translate »
30 Views