3-vjeçari me fuqi fizike të jashtëzakonshme, shikojeni çfarë stërvitje bën

Një 3-vjeçar super-i fortë, të cilit interneti ia ka vënë nofkën ‘Njeriu-Merimangë’, ka demonstruar forcën e tij të pabesueshme në një video në internet. Arat Hosseini, nga Babol, Iran, ka fituar më shumë se 900,000 ndjekës në Instagram dhe 650,000 në Facebook pasi tregoi aftësitë e tija gjimnastike. Vogëlushi e përdorë shtëpinë e tij si palestër, duke u balancuar në TV dhe duke u ngjitur nëpër mure.

Shikojeni se çfarë mund të bëjë ai:

Share With:
Translate »
816 Views