30 vite më parë, Ardit Gjebrea dhe artistë të tjerë shqiptarë në skenën e festivalit për fëmijë

Ardit Gjebrea, Zana Çela, Irma Libohova janë disa nga qindra të rinj të 30 viteve më parë që trimfuan në raport me karrierën dhe sot janë shumë të dashur për publikun.

Në galerimë më sipër ju njohim me këto figura të rëndësishme për publikun shqiptar të cilët përmes fotografive vijnë 30 vite më të ri, në nisje të karrierës së tyre.

Të gjithë këto figura kanë një të përbashkët, kanë qenë pjesë e ish Pallatit të Pionerit, sot Qendra Kombëtare Kulturore për Fëmijë.

Share With:
Translate »
599 Views