Kështu u nderua Lady Diana në dasmën mbretërore dhe ju nuk e keni kuptuar

Të gjithë e prisnim  që në dasmën mbretërore të nderohet edhe princeshë Diana. Edhe në dasmën e Harry-t dhe Meghan kjo gjë ndodhi në mënyrën më të ëmbël, më të bukur dhe me detaje që prekën vërtetë zemrat tona. Ja se si e nderuan Princeshën Diana në ditën e madhe, Harry dhe Meghan.

Lulet
Lulet që Meghan Markle mbante në duar paraqitën bimë si ahu, thupër dhe shkoza në mesin e trëndafila të bardha të kopshtit mbretëror. Trëndafilat e bardhë të kopshtit ishin lulet e preferuara të Princeshë Dianës, në këtë mënyrë ata i bënë homazhe asaj. Detaji më prekës ishte sepse vetë Princ Harry i mblodhi ato në kopshtin mbretëror për të krijuar kështu buqetën për Meghan Markle duke e kujtuar nënën e tij në këtë ditë kaq speciale.

Leximi zyrtar
Lady Jane Fellowes, një nga motrat më të mëdha të Princeshës Dian , nga familjen e Princeshës Diana. Ajo dha leximin zyrtar nga një pasazh nga Dhiata e Vjetër, Kënga e Solomonit 2:12, që Princi Harry dhe Meghan e dëshironin në ditëne tyre më speciale. “Lulet shfaqen në Tokë, koha për të kënduar ka ardhur dhe zëri i pëllumbit të breshkave është dëgjuar në vendin tonë, fiku nxjerr fiqtë dhe hardhitë janë në lulëzim. Ata japin erë, ngrihuni, dashuria ime, e drejta ime dhe shko, më vuri si një vulë mbi zemrën tënde, si një vulë mbi krahun tënd, sepse dashuria është e fortë si vdekja, pasioni i egër si varr, ndezjet e tij janë flakë zjarri. Shumë ujëra nuk mund ta shuajnë dashurinë, as përmbytjet nuk mund ta mbysin. Nëse dikush do të ofronte dashuri për të gjithë pasurinë e shtëpisë, do të ishte krejtësisht e përçmuar ” Të tre motrat e Dianës, duke përfshirë Sarah Mçorquodale dhe Earl Spencer, ishin të pranishme në dasmën e Harry-t dhe Meghan. Që nga vdekja e Princeshës Diana, motrat e saj nuk kanë dal shumë për publikun.

Fustani
Meghan zgjodhi të vishte një fustan të firmës ‘Givenchy’ e dizenjuar nga Clare Waight Keller. Princesha Diana zgjodhi një stil të ngjashëm për ditën e saj të dasmës në vitin 1981, duke zgjedhur një fustan me bust të lartë dhe dantella e detaje rrezëllitëse.

Share With:
Translate »
803 Views