5 metoda sesi të qëndroni aktive gjatë shtatzënisë suaj

Shtatzënia është një ndër përvojat më të mira dhe të ëmbla të çdo gruaje.

Të shohësh së çdo ditë brenda vetës suaj po rritet krijesa më e çmuar, mund të jetë e çuditshme, por edhe paksa shqetësuese kur do vëreni disa simptoma të papritura gjatë shtatzënisë shkruan Parenting.FirstCry, transmeton GazetaShneta.

Në çdo tremujor do të përballeni më ndonjë simptomë të re.Për këtë arsyje, gjatë shtatzënisë mundohuni të qëndroni aktive dhe të shëndetëshme, pasi janë dy elemente kryesorë që do t’ju përcjellin gjatë 9 mujorit tuaj.

1.Konsumoni sa më shumë lëngje

2.Në mëngjes kushtojani 10 min ushtrime të frymëmarrjes dhe në mbrëmje 5 min.

3.Ecni cdo ditë, aq sa mundeni pasi shmang netët pa gjumë

4.Mbajtja e jastëkëve nën këmbë: Ndihmon në parandalimin e fryerjes

5.Vendosja e jastëkut pas shpinës: Shmang dhimbjen e shpinës.

Share With:117 Views