5 simptomat e pazakonshme që mund t’i përjetoni gjatë shtatzënisë

Të vjellat, dhimbja e shpinës, vonesa në ciklin menstrual janë disa nga simptomat e fillimit të shtatzënisë. Mirëpo, këto simptoma nuk do të jenë të pranishme përgjatë 9-muajve të shtatzënisë suaj shkruan VeryWellFamily, transmeton Gazeta Shneta.

Më poshtë, janë të listuara pesë simptomat e shtatzënisë, të cilat mbase nuk i keni menduar se mund t’i përjetoni gjatë shtatzënisë suaj:

Gjakderdhje nga hundët: Edhe pse mund t’ju duket e pabesueshme, por gjakderdhja nga hundët mund të jenë e zakonshme.

Shkarkimi vaginal: Ky shkarkim është normal dhe i shëndetshëm.

Pagjumësia: Kur mendoni shtatzëninë, mendoni se jeni jashtëzakonisht të lodhur.Ndonjëherë, me ose pa lodhje, përjetoni pagjumësi.

Shqetësim gastrointestinal: Hormonet e shtatzënisë mund t’ju kenë prekur traktin tuaj gastrointenstinal.

Kapsllëku: Hormonet e shtatzënisë luajnë rol në ngadalësimin e funksionimit të zorrëve tuaj gjatë periudhës së shtatzënisë.Andaj, rekomandohet që të konsumoni ushqime dhe pije me shumë fibra.

Share With:
Translate »
182 Views