6-vjeçarja i jep një leksion të mirë të ëmës për divorcin me babain e saj

Një vajzë 6-vjeçare i bën një pyetje shumë serioze nënës së saj. “Mami, a je gati të bëhesh shoku i tij?” është pyetja që vogëlushja i bën të ëmës për babain e saj. Ajo i thotë se nuk do t’i shikojë prindërit të mërzitur dhe duke u zënë me njëri-tjetrin. Ajo thjesht do që ata të jenë shokë e të vazhdojnë komunikimin. Nëse dhe ju jeni në një situatë të tillë, bëni mirë të shikoni videon e mëposhtme, një leksion vërtet me vlerë nga një vajzë 6 vjeç. /Kids’ Time  

Share With:
Translate »
676 Views