7 foto me emocione të mëdha të shkrepura nga njerëz të zakonshëm

Njeriu ka një marrëdhënie të ngushtë me emocionet e tij. Shprehja e një emocioni në vetvete nuk është i vështirë, por ta fotografosh emocionin në një pozë mund të jetë më e vështirë se ç’e mendoni. Kjo është një nga ato arsyet përse shpesh shikojmë të shkruhet “Foto sa njëmijë fjalë”.

Ka foto të tilla që i fshini nga celulari juaj pa asnjë hezitim, por ka edhe nga ato foto që ju japin emocione të forta duke iu bërë të qeshni ose të qani. Disa prej tyre qëndrojnë gjatë në kujtesën tonë dhe ndonjëherë ndryshojnë edhe perceptimin që kemi për botën.

Në galerinë e fotove të mëposhtme ju tregojmë 7 fotografi të mrekullueshme, të publikuara nga përdoruesit e internetit, që arrijnë në thellësi të shpirtrave tanë.

Takimi i babait me foshnjën për herë të parë është prekës, por ky baba duket se ka marrë një përplasje grushtash si për ti treguar se gjithçka do të shkojë mirë.


Vëllai i madh sheh motrën e tij të vogël tek shkëmben puthjen e saj të parë.


Margaret Bekema duhej të linte shkollën për t’u kujdesur për familjen e saj. Ajo mori diplomën disa dekada më vonë kur mbushi 97 vjeç. Dhe reagimi ishte ky që shihni në foto.

Reagimi i një gjysheje kur përdor për herë të parë Facetime. Të vjetrit i kanë këto probleme me teknologjinë.


Kjo është arsyeja që e bën Amerikën të madhe: sjellja e tyre me të huajt.

Një fytyrë e gëzuar duket si kjo e djaloshit që sapo takoi Tringën.


Qeni ynë ishte i trishtuar për boçën që i vumë në kokë. Fatmirësisht, djali ynë ishte i gatshëm ta ngushëllonte!

Share With:
Translate »
804 Views