7 ide për gocat se çfarë të veshin në një festë baby shower-i

Le ta pranojmë që festa e baby shower-it është një nga momentet më të bukura për mamatë e ardhshme, por pse jo dhe një kujtim që do të mbetet për foshnjën që ende nuk ka lindur përmes fotove apo videove të ndryshme.

Në përgjithësi, kjo festë nuk ka një kod veshjeje të përcaktuar, pra është shumë më e lehtë që të vishni diçka që ju pëlqen apo që ka një kuptim të veçantë për ju, për prindërit e bebushit/es, etj.

Por, nëse nuk jeni të shumë të sigurta se si t’i kombinoni veshjet me këpucët, çantën apo aksesorët e duhur, ja disa ide për ju:

#1 Total black (veshje totalisht e zezë)

7 ide për gocat se çfarë të veshin në një

FOTO: EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES

#2 Një sarafan i freskët

7 ide për gocat se çfarë të veshin në një

FOTO: GETTY IMAGES/305PICS

#3 Kombinim ngjyrash të forta

7 ide për gocat se çfarë të veshin në një

FOTO: GETTY IMAGES

#4 Fund i shkurtër + taka të larta

7 ide për gocat se çfarë të veshin në një

FOTO: GETTY IMAGES/EDWARD BERTHELOT

#5 Shumë lule

7 ide për gocat se çfarë të veshin në një

FOTO: GETTY IMAGES/RAIMONDA KULIKAUSKIENE

#6 Pantallona dhe një rrip në mes

7 ide për gocat se çfarë të veshin në një

FOTO: GETTY IMAGES/EDWARD BERTHELOT

#7 Elegante me detaje dantellash

7 ide për gocat se çfarë të veshin në një

FOTO: GETTY IMAGES/EDWARD BERTHELOT

 

Share With:
Translate »
45 Views