8-muajshe dhe dukej kështu, a mund ta imagjinoni si duket një javë pas lindjes?

Muaj më parë, fitness blogerja e famshme e Instagramit Sarah Stage u ballafaqua me kritika të ashpra nga fansat e saj vetëm sepse në muajin e tetë ajo kishte të dukshëm muskujt e barkut. 
31 vjeçaria, nënë e një djali 3 vjeçar vetëm një javë para ka sjellë në jetë me operacion çezarian fëmijen e saj të dytë dhe ajo mundet të veshë xhinse të ngushta pas trupi.  Ndryshe nga fotot e tjera, të cilat nuk janë pritur aspak mirë, për këtë të fundit Sarah është përgëzuar për vullnetin dhe stilin e shëndetëshëm të jetës që përqafon, regjim i rregullt ushqimor dhe aktivitet fizik pavarisht çdo gjëje.Ndonëse kritikat për pamjen e saj të jashtme nuk kanë munguar Sarah është e mendimit se nëj nënë e mirë për të qenë shembullore nuk ka pse të jetë me flokë të pakrehur e pagrimuar apo jo e veshur mirë. Këto gjëra nuk tregojnë asgjë rreth mëmësisë dhe ne i japim plotësisht të drejtë

Share With:
Translate »
578 Views