A do reagonit dhe ju si Iliri nëse vajza ju thotë “Pëlqej një djalë”?

Ilir Shaqiri ka treguar i ftuar së fundmi në emisionin “Dola te Ola”, momentin kur vajza e tij Emily i tha se pëlqen një djalë. Balerini ka treguar gjithmonë që është shumë protektiv ndaj të bijës prandaj nuk i ka pëlqyer aspak kjo fjali.

“Isha duke ngrënë bukë në drekë dhe tha babi dua të të them diçka, hë?! – i thashë. Hera e parë që vajza më thotë që më pëlqen një djalë. Thashë se më plasi zemra. Ç’janë këto i thashë po vazhdo e ha bukë. Më ngeci kallamari në fyt. Po pse më tha s’kam të drejtë të më pëlqejë një djalë? Përtypa kallamarin edhe pas 10 minutash e pyeta kush është ky tipi”, tregoi Iliri.

Po ju si do reagonit?!



Share With:
Translate »
36 Views