A e dini se këto aktorë dhe këngëtarë të famshëm janë në fakt personazhet e animuar që ju shihni çdo ditë

BuzzFeed i ka dedikuar një shkrim zërave të kukullave të animuara. Mund t`i kesh parë me qindra herë dhe të jenë dukur zëra të njohur, por kujt i përkasin? Aktorëve po aq të famshëm sa edhe këto personazhe.

Nicole Scherzinger si Sina, ose mamaja e Moana-s, në Moana

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Jonathan Groff, agjenti i FBI në Mindhunter dhe Mbreti George në Hamilton, si Kristoff në Frozen

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Donny Osmond si Li Shang në Mulan

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Matthew Broderick, si Simba

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Scott Weinger si Aladdin

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Moira Kelly si Nala

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Christian Bale si Thomas

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Christopher Daniel Barnes si princi Eric

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Rowan Atkinson, ose Mr. Bean, si Zazu

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Kristen Bell si Anna në Frozen

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Eddie Murphy si Mushu në Mulan

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Mandy Moore si Rapunzel në Tangled

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Joseph Gordon-Levitt si Jim në Treasure Planet

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Tony Goldwyn si Tarzan

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Joaquin Phoenix si Kenai në Brother Bear

I kujt është zëri i personazhit tënd të preferuar,

Share With:
Translate »
154 Views