A mund ta fitojë Kim Kardashian kujdestarinë e plotë të fëmijëve ndaj Kanye West?

Të tjera detaje kanë dalë lidhur me jetën e Kim Kardashian. Së fundmi, burime të afërta me të theksojnë se ylli televiziv ‘mund të fitojë kujdestarinë e plotë’ të katër fëmijëve të saj.

Tashmë dihet që mbi Kanye West rëndojnë skandale të shumta, si ofendimet antisemitike.

Avokatja e ligjit familjar me bazë në New Jersey, Lexie Rigden e Rigden Law LLC, dha disa detaje lidhur me situatën për “The US Sun”.

 “Nëse Kanye refuzon të paraqitet në depozitimin e tij, gjykatësi mund ta sanksionojë atë në mënyrë monetare, ta detyrojë atë të paguajë tarifat e avokatit dhe nëse është një shkelje mjaft e madhe zbulimi, gjyqtari mund të jetë në gjendje ta ndalojë atë të vendosë në një çështje në gjykim”. “Në shumicën e rasteve të divorcit, palët janë në gjendje të paktën të zgjidhin disa nga çështjet. Por, duke pasur parasysh sjelljen e tij dhe paarsyeshmërinë e dukshme, gjithçka mund të jetë e diskutueshme, nga kujdestaria deri te shpërndarja e pasurisë”.

“Për dy njerëz shumë të pasur që nuk kanë nevojë për paratë e njëri-tjetrit, çështjet e kujdestarisë do të jenë më të rëndësishmet”.

“Postimet e tij përçmuese për Kimin dhe familjen e saj në media, dhe propozimet e tij të pakuptimta, duke përfshirë që fëmijët të ndjekin dy shkolla të ndryshme njëherësh, ka të ngjarë të përdoren për të treguar se ai nuk mund të bëhet bashkë-prindër në mënyrë të arsyeshme dhe nuk ka më të mirën e fëmijëve në interesat e tij dhe në mendje”.

Megjithatë, thuhet se Kim mund t’i japë Kanye-s kujdestarinë e fëmijëve duke e ndarë së bashku 50/50. Ajo dëshiron që fëmijët të kalojnë shumë kohë edhe me babanë e tyre.

Share With:
Translate »
14 Views