A mund të hanë shtatzënat kikirikë?

Ngrënia e kikirikëve gjatë shtatzënisë nuk ka kurrfarë rreziku, sigurisht, përveç nëse nëna është alergjike ndaj tyre.
Deri më tani nuk ka prova se kikirikët ose ushqimet që e përmbajnë këtë, nuk ndikon në zhvillimin e fëmijës.

Për sa kohë hani shëndetshëm dhe në mënyrë të kontrolluar, përfshirë edhe kikirikët, nuk do t’i bëni keq asgjë bebit tuaj.

Megjithatë, nëse keni histori familjare për alergji ndaj kikirikëve, atëherë duhet të bisedoni me mjekun ose maminë tuaj.

Share With:
Translate »
895 Views