Adoleshenti vjedh vëmendjen e Justin Timberlake në shfaqjen e madhe

Performanca në mes të ndeshjes kombëtare të futbollit Super Bowl sjell momente të paharrueshme që shihen nga miliona njerëz mbarë botën. Këtë vit performoi Justin Timberlake, por vëmendjen e mori një djalë..

Gjatë shfaqjes, këngëtari kaloi mes turmës dhe shkoi pranë një adoleshenti për të kërcyer. Në fotografitë e publikuara në rrjete sociale, duket se Ryan McKenna duket se ai nuk ndihet rehat që është në qendër të vëmendjes.

Pavarësisht kësaj, përfiton nga rasti për të bërë fotografi me yllin Timberlake. Në rrjete sociale qarkullojnë pamjet me thënie dhe karikatura të ndryshme, të cilat shkaktojnë të qeshura.

Share With:
Translate »
747 Views