Silva dhe Dafi një tjetër fëmijë? Ja çfarë thotë çifti i këngëtarëve

Përpara dy vitesh çifti Silva Gunbardhi dhe Dafi Derti u bekuan me një djalë. Ditën e sotme Silva dhe Dafi ishin të ftuar në emisionin “Kush vjen për drekë”, ku përveçse treguan aftësitë e tyre në gatim folën edhe rreth jetës familjare. Të pyetur nëse ata do ta bënin Dalvin e vogël me një motër ose vëlla, si Silva dhe Dafi e kanë mohuar një gjë të tillë.“Për shpirt nga një në ditë do doja” tha Dafi. Ndërsa Silva u shpreh se tashmë është shumë e angazhuar në punë dhe për momentin nuk mundet të kujdeset edhe për një fëmijë tjetër. 

Share With:
Translate »
1048 Views