Adrola Dushi publikon mesazhin e urimit për Vitin e Ri nga një person i veçantë

Adrola Dushi po e pret Vitin e Ri 2018 në Shqipëri, larg familjes së prindërve të saj. Së bashku me djalin, Troin, ata po u përgjigjen urimeve nga Tirana. Urimi më i veçantë ka ardhur nga babai i Adrolës që me siguri e ka emocionuar të bijën. Mesazhin e urimit nëpërmjet Messenger-it Adrola e ka ndarë me ndjekësit e saj. I urojmë dhe ne një vit të mbarë dhe me çdo gjë që i do zemra! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
2736 Views