Ai na bëri të shohim telenovelat turke e indiane, shikoni si dukej kur ishte fëmijë

Albert Dumani është një ndër personazhet të cilin e ndiqnit nga ekrani teksa moderonte emisione të ndryshme. Ndërsa sot ai vjen çdo ditë në shtëpitë tuaja nëpërmjet programacionit të Televizionit Klan. Prej disa vitesh ai mban pozicionin e drejtorit të programacionit duke bërë zgjedhjet e duhura për të mbushur ditët tuaja. Frymën e telenovelave turke dhe indiane e solli si pjesë të punës së tij.
Ndërsa ai është ende në kërkim për të argëtuar teleshikuesit, Kids’ Time gjeti një foto të tij nga fëmijëria. Siç shihet, tiparet janë të njëjta dhe pothuajse asgjë nuk ka ndryshuar përveç pamjes më burrërore. /Kids’ Time


Share With:
Translate »
1053 Views