A mund t’i lyejnë flokët femrat gjatë shtatzanisë?

Çdo grua dëshiron të duket në formë të shkëlqyer gjatë periudhës së shtatzanisë. Të ketë flokë të bukur dhe plot vitalitet. Por, ne e dimë se përthithja e kimikateve toksike që gjenden në ngjyrat e flokëve, mund të jetë e dëmshme veçanërisht gjatë formimit dhe zhvillimit të fetusit në barkun e nënës. Në mënyrë që të shmangen të gjitha rreziqet, sugjerimi im më i mirë për gratë që duan të ngjyrosin flokët e tyre gjatë shtatzënisë është që, të përdorin një ngjyrë me bazë natyrale dhe që është me të vërtetë 100% pa amoniak. Kështu, do të jeni të qeta që foshnjës nuk po i transmetoni asnjë kimikat dhe flokët tuaj do të jenë të shëndetshëm.

Share With:
Translate »
2123 Views