Ajo është 22 vjeçe dhe shtatzënë për herë të katërt, zbulimi në eko i jep fund lumturisë

Chloe Dunstan është një grua e re që në moshën 22 vjeçe mbeti shtatëzënë për herë të katërt në kërkim të një vajze, megjithatë doktori që e ndoqi shtatëzaninë e saj e la të shkatërruar me rezultatin e ultrazërit.

Chloe kishte tre djem dhe në shtatëzaninë e katërt shpresonte që të bënte një vajzë, por kur shkoi për të bërë kontrollin e parë se si po ecte shtatëzania ajo mbeti jo pak e shokuar.

22-vjeçarja mbeti e ngrirë kur mori lajmin se nuk po priste një vajzë por plot trenjakë. Megjithëse lajmi e ngacmoi shumë, çifti filloi të shqetësohej për shkak të vështirësive që parashtronte një shtatëzani e trefishtë.

Por, doktori do të kishte ende lajme për t’u dhënë.

Në javën e 28-të, mjeku e la në tronditje kur zbuloi se ishin dy djem dhe një vajzë, por vajza e vogël kishte ndërlikime serioze, për shkak të faktit që djemtë kishin një zhvillim normal, por vajza nuk kishte marrë ushqimet e nevojshme dhe situata e saj ishte përkeqësuar aq sa diskutohej mbijetesa e saj.

Pasi panë ultratingujt mjekët i dhanë idenë e abortimit të vajzës në mënyrë që dy djemtë të vazhdonin zhvillimin, por 22-vjeçarja nuk pranoi duke marrë përsipër riskun shumë të madh që fëmijët dhe nëna mund të ndërronin jetë gjatë operacionit të lindjes.

Në fund, pavarësisht nga serioziteti i problemit, tre foshnjat arritën të shpëtonin veten, pasi u transferuan menjëherë nën kujdesin intensiv dhe u mbajtën në jetë, po ashtu sikurse mamaja e tyre Chloe.

Sot ata kanë një familje të madhe me pesë djem dhe “luftëtaren” e tyre që i mbush me shumë dashuri.

Mesazhi është i thjeshtë: kurrë mos u dorëzoni!

Share With:
Translate »
965 Views