Aktoret që fshehën shtatzëninë dhe askush nuk e kuptoi

Meshkujt hiqen sikur kanë barrën më të rëndë në familje, por në fakt ndodh e kundërta. Femrat veç faktit që në shtëpi kanë pjesën më të madhe të angazhimit familjar, ato hasin vështirsira edhe në profesionet e tyre për arsye të ndryshme.

Sot kemi zgjedhur për të trajtuar një temë dhe aspekt shumë të veçantë sa u përket aktoreve femra.

Ato janë përdorur për të luajtur karaktere komplekse dhe për të përballuar punë të rënda, por në raste të caktuara, janë ngarkuar me një mision veçanërisht të vështirë: Të fshehin shtatzëninë e tyre!  Aftësitë e tyre janë vërtetë për t’u pasur zili. 
Më poshtë kemi sjellë listën me 12 aktore që na kanë sjellë role e performanca të paharrueshme, pa na dhënë të kuptojmë se janë shtatzëna. E dalluat ju?

1. Lena Hadey – Game of Thrones

2.Blake Lively – The Age of Adaline and The Shallows

3. Kate Winslet — Divergent

4. Sarah Jessica Parker — Sex and the City

5. Helena Bonham Carter — Sweeney Todd

6. Drew Barrymore — Blended

7. Scarlett Johansson — Avengers: Age of Ultron

8. Angelina Jolie — Changeling

9. Reese Witherspoon — Vanity Fair

10. Courteney Cox — Friends

11. January Jones — Mad Men

12. Emily Blunt — The Girl on the Train and Into the Woods

Share With:
Translate »
1160 Views