Dy motrat që u zhdukën nga zjarri në Londër gjenden gjallë

Dy motra e vogla që ishin raportuar të zhdukura që nga rënia e zjarrit masiv në kullën e Grenfellit, janë gjetur të gjalla.

Ousama Itani, një banor që po përpiqet të bashkojë familjen, tha se motrat ishin gjetur kohët e fundit në një spital.

“Këto dy vajza këtu ishin të humbura dhe u gjetën në një spital por ne ende kërkojmë për prindërit dhe një fëmijë të vogël nga familjen e tyre.

Vajzat e vogla u gjetën në krye të ndërtesës, kështu që ne jemi shumë të lumtur që ata u shpëtuan”. 

Share With:
Translate »
5723 Views