Albana Osmani po bën sa mundet, por letrat e fëmijëve të pediatrisë do t’ju pikëllojnë

Albana Osmani prej vitit të shkuar është bërë zëri i fëmijëve të cilët vuajnë në repartin e hematologjisë në pediatri. Falë nismës së saj të bamirësisë “Ti je një luledielli” dhe tashmë “You are a sunflower”, ajo mundësoi disa aparatura të nevojshme për kurimin e fëmijëve. Ajo ka krijuar një lidhje të ngushtë me çdo fëmijë dhe ua di edhe hallet. Mbrëmjen e sotme, ajo ka postuar në Instagram disa nga letrat e fëmijëve të cilët veç sëmundjes që po kalojnë, përjetojnë edhe problemet ekonomike. Për më tepër lexoni letrat me dëshirat e fëmijëve dhe ndihmoni me sa të keni mundësi. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
1321 Views