Almeda me të motrën krah mamasë së shtruar në spital, në këtë foto ngjajnë më shumë se kurrë

Çdo të premte mbrëma, e shohim në ekran tek shkëlqen gjatë moderimit të spektaklit “Dancin ëith the Stars”! Almeda duket se gjatë gjithë kësaj periudhe e ka ndarë kohën e saj midis Shqipërisë dhe Turqisë ku familja e saj jeton, por duket se ditët e fundit ka kaluar një situatë të vështirë . E ëma gjendet e shtruar në spital, por falë postimit të Almedës, mësojmë se nuk ka asgjë serioze dhe është në gjendje të mirë shëndetësore.

weloveyoumamiye
Në këtë foto ato duken si tre pika uji dhe nëse Almeda nuk do të kishte shkruar “Të duam shumë mami” fare mirë mund të kishim menduar se ajo është motra e tretë. Ngjashmëria midis femrave të familjes Abazi është shumë e dukshme dhe Living ka përmbledhur më poshtë disa foto.

momo

bulurw

Share With:
Translate »
1169 Views