Ami më në fund na tregon barkun e fryrë në një foto përballë

Amarda Toska po shijon shtatzaninë e saj të dytë. Ndërsa lajmi për pritjen e ëmbël u bë publik si pasojë e një”keqkuptimi” të çiftit në komunikim për foton me testin e shtatzanisë, të cilën e postoi Ermali, tani ajo që zbulon detaje është Ami. Pikërisht, në një foto të ditës së sotme, ajo na ka treguar se sa është rritur bebushi dhe se sa në formë është. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
796 Views