Andrra bëhet nostalgjike me fotot e vjetra

Dasma e Andrrës ishte si në ëndërr. Ajo erdhi nuse nga Gjakova në Tiranë me helikopter. Shumë shpejt ata do të bekoheshin me një djalë që e quajtën Ansi. Kanë kaluar disa muaj nga ditëlindja e parë e djalit dhe Andrra sot është bërë nostalgjike. Ndoshta e ndikuar nga moti, ajo ka ndarë me ne një foto kur Ansi ishte vetëm 1 muajsh. Në fakt mirë bëri se na ngriti humorin edhe ne me pamjen ëngjëllore të të voglit. /Kids’ Time

Share With:538 Views