Ermal Fejzullahu në “kërkim” të lumturisë sëbashku me fëmijët e tij | Video

Këngëtari Ermal Fejzullahu është mjaft i angazhuar me punën e tij në koncerte brenda dhe jashtë Shqipërisë. Megjithatë, ai gjen gjithmonë kohë, herë më pak e herë më shumë, për të qëndruar me fëmijët e tij. Ditën e sotme, ai ka ndarë një video me fëmijët e tij teksa udhëtojnë me makinë duke kënduar këngën e Parashqevi Simaku me titull “E duam lumturinë”. Familja duket se po kalon një të diel të bukur, të gjithë sëbashku. /Kids’ Time

Share With:1753 Views