Andrra Destani e plotësuar me dy dashuritë e saj

Andrra Destani padyshim që është një emër i njohur në showbiz-in shqiptar. Ajo është bashkëshortja e këngëtarit Sinan Hoxha, martesa me të cilin solli në jetë një djalë që mban emrin Ansi.
Ka kaluar më shumë se një vit që nga lindja e djalit dhe ajo ka dy djemtë më të dashur në jetën e saj. Në një raport dashurie nëse do më shumë bashkëshortin apo djalin, Andrra e shpreh publikisht se ata janë dy dashuri të mëdha secili sipas rolit të tij në jetën e saj. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1248 Views