Ansi merr mësimet e para të muzikës nga babi Sinani | Video

Ansi mbushi 1 vjeç para disa muajsh. Ditëlindja e tij ishte një festë e madhe, me të ftuar VIP dhe u komentua shumë. Tani përveçse t’i ketë kolegët e babit, Ansi në një të ardhme mund t’i ketë edhe kolegët e tij. Babi Sinani ka filluar t’i jap mësimet e para të birit. Në një video të postuar nga Andrra, ajo mbishkruan: “Ora e muzikës” të cilën e shoqëron me një emoji duke qeshur me lot. Ndoshta Andrra nuk e ka shumë seriozisht por Sinani e di mirë se ç’bën. /Kids’ Time

Share With:446 Views