Arnold Schwarzenegger dhe i biri rikrijojnë foton e shumë viteve më parë

Kohët kalojnë dhe ata të dy mbeten dy shokë, përtej raportit baba-djalë. Arnold Schwarzenegger nuk harron edhe sot kujdesin e dikurshëm ndaj djalit të tij. Dhe këtë ai na e ka treguar nëpërmjet fotos së rikrijuar në të njëjtën situatë si të shumë viteve më parë.

Share With:
Translate »
606 Views