Arrestohet burri që kreu 26 sulme seksuale tek 12-vjeçaret

Një burrë është arrestuar në lidhje me 26 sulme të dyshuara seksuale për gratë dhe vajzat e moshës 12-vjeçare në jug të Londrës.

Akuzat që po hetohen nga policia janë bëbrë nga Lewisham, Greewëich, Southwark, Bromley dhe Bexley.

51-vjeçari po qëndron në paraburgim. Sulmet tipike ndodhën rreth orës 7:00 deri në 9:00 të mëngjesi dhe 16:00 deri bë 18:00 të pasdites.

Incidenti i parë besohet të ketë ndodhur para dy vitesh, me 16 tetor të 2016 kur sulmoi seksualisht një vajzë të moshës 13 vjeçe.

Share With:
Translate »
717 Views