Arsyet që çuan Angelina Jolie të takojë të atin pas 6 vitesh mëri

Angelina dhe i ati kishin më tepër se 6 vite që nuk shiheshin me njëri tjetrin, madje kjo e para refuzonte të mbante mbiemrin e të atit. Por më në fund duket se aktorja pas krizave të fundit që përjetoi për shkak të ndarjes, të paktën ka lidhur kontaktet me Jon Voight.
Shkas për këtë është bërë premiera e filmit më të fundit të Jolie “First They Killed My Father “.
Ndërkohë Angelina është shfaqur mjaft tërheqëse me një fustan të gjatë bust që na ka dhënë mundësinë të shohim më qartë tatuazhet e saj në shpinë. Ajo duket mahnitëse duke marr parasysh se është 42 vjeç.

Share With:
Translate »
791 Views