‘At Thomas’ dënohet për “krime të tmerrshme” me fëmijët!

Një ish-prift katolik gjerman, i cili fitoi besimin e kongregacionit të tij si “At Thomas”, është dënuar me tetë vjet e gjysmë burg për të paktën 108 akuza për abuzim seksual të fëmijëve dhe posedim të materialeve pornografike për fëmijë.

53-vjeçari do të pësojë vite të terapisë në një institucion të mbyllur psikiatrik para fillimit të mandatit të tij të burgimit, vendosi të enjten një gjykatë në qytetin juglindor të Deggendorf, raportoi Die Welt.

Trajtimi për njeriun, i lindur në Wuppertal, një qytet në Nordrhein-Westfalen, do të marrë “vite shumë, shumë”, tha Shefi i Drejtësisë Thomas Trautwein, duke hedhur dyshime nëse do të ishte i suksesshëm, duke shtuar se “pedofilia nuk është e shërueshme. “Gjykatësi foli për një” fatkeqësi të tmerrshme “që i pandehuri kishte shkaktuar nga” shkatërrimi i shpirtrave të fëmijëve “.

Sulmuesi u gjet fajtor për abuzimin seksual të pesë djemve të moshës nën 14 vjeç, në 108 raste të kryera midis vitit 1997 dhe 2016 në Gjermani dhe jashtë saj.

Abuzimet, përfshirë përdhunimin e një vajze 18 vjeçare, u kryen kryesisht rreth qyteteve gjermane të Mainz dhe Deggendorf, si dhe në Poloni, Itali, Austri dhe Zvicër, raportoi Der Spiegel.

Ai u dënua gjithashtu për falsifikimin e dokumenteve, mashtrimin dhe posedimin e pornografisë së fëmijëve.

I përmendur më parë në raportet e mediave si Thomas Maria B, ish-prifti kishte shpenzuar pesë vjet e gjysmë prapa hekurave nga viti 2003 deri në vitin 2009 për krime të tjera seksuale. Pas lirimit të tij, ai arriti të merrte dokumente të falsifikuara dhe dokumente të reja të kualifikimit të Kishës për të shërbyer përsëri si prift.

Share With:
Translate »
612 Views