Aurela Gaçe sapo na prezantoi familjen dhe zbuloi se cilit prej prindërve i ngjan

Aurela Gaçe na e ka treguar shpesh që është nga fshati Llakatund i Vlorës, që po të mos kishte qenë për të, ndoshta sot ende nuk do ta kishit dëgjuar. Edhe familjen me të cilën është rritur na e ka treguar se me nga sa anëtarë përbëhej. Por sot, ndryshe nga çdo herë, ajo na i ka prezantuar të gjithë nëpërmjet fotove. Familja e saj e vajzërisë përbëhet nga prindërit, vëllai dhe motra Blerta të cilën e njihni nga skena muzikore. 
Por duke parë prindërit e Aurelës, ajo që na ra në sy është ngjashmëria e saj me mamin. Me aq sa ka rrëfyer vetë këngëtarja edhe shpirtin e rebelit e ka marrë nga e ëma. Mëposhtë gjeni fotot për të cilën sapo ju folëm. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1168 Views