Babai ishte në momentet e fundit të jetës, e bija bëhet nuse dhe veprimi i saj përloti botën

Kjo video tregon se sa kurajo kanë njerëzit që kalojnë nëpër vështirësi në jetë.
Një grua incizoi një vallëzim martese me babin e saj, pasi ai nuk do të ishte gjallë për ditën e saj të madhe.
Babi i saj ishte diagnostikuar me një formë agresive të kancerit të prostatës, kështu që ajo e incizoi vallëzimin me të, që ta kishte atë kur ai më nuk do të ishte gjallë.
Videoja prekëse ka marrë më shumë se 1 milion shikime në Facebook.

This woman recorded a wedding dance with her father because he wouldn't be alive for her big day! 😢❤️

This woman recorded a wedding dance with her father becauase he wouldn't be alive for her big day! 😢❤️

Posted by Daily Mail on Tuesday, July 17, 2018

Share With:
Translate »
576 Views