Bahar dhe Umut po bëhen prindër, shikoni si duket aktorja me bark të rrumbullakosur

Gaye Turgut dhe Deniz Evin duket që do të marrin dhuratën më të mirë që mund të ofrojë martesa.

Të dy aktorë të famshëm dhe që nga martesa e tyre u dyshua për një shtatzani të mundshme nga mediat.

Shkak për këtë u bënë disa fotografi ku Gaye shihet me barkun e fryrë. Edhe pse çifti nuk e ka konfirmuar në mediaet turke u raportua për një gjë të tillë.

Për më shumë shikoni barkun e rrumbullakosur të aktores dhe pas disa muajsh që të mund ta vërtetoni këtë.

Share With:
Translate »
1477 Views