Armina është ëmbëlsirë vetë, por e preferuara e Zenit është nga duart e kësaj zonje

Shkëlzen Berisha ka festuar ditëlindjen e tij të rradhës dhe nuk kanë munguar suprizat. Ai ka ndarë disa momente me ndjekësit e tij ku në disa video shfaqej Armina teksa i këndonte këngën e ditëlindjes. Por nuk ka munguar në këtë ditëlindje as ëmbëlsira e tij e preferuar. Natyrisht Armina vetë është një ëmbëlsirë por jo nga ata që hahet. Dhe ëmbëlsira e preferuar e ngrënshme e Zenit nuk është nga duart e Arminës por nga një zonjë tjetër. Bëhet fjalë për zonjën Liri Berisha, nënën e tij. Këtë fakt, Shkëlzeni e ka ndarë me ndjekësit e tij dhe ne urojmë të mos e ketë tepruar me sasinë. I bëftë mirë gjithsesi! /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
807 Views