Balerina shqiptare tregon përse nuk trembet nga tërmeti dhe historia është vërtetë e frikshme

Balerina Isida Mollaymeri ka treguar një histori të frikshme që i ka ndodhur kur ka qenë e vogël.

Ajo foli për tërmetin e djeshëm dhe tregoi se nuk ka frikë pikërisht sepse kur ka qenë e vogël, e ëma e ka harruar në shtëpi në kohën që binte tërmet.

“Për të gjithë ata që nuk e kuptuan përse nuk u tremba nga tërmeti. Kur kam qenë 40-ditëshe, çfarë ka ndodhur mami?”

“Kur ke qenë 40-ditëshe ra tërmet, mora motrën dola jashtë dhe të lashë ty brenda”, vijon e ëma.

“Prandaj s’kam frikë nga tërmetet unë”, thotë Isida e cila duket se ka fituar imunitet ndaj këtyre fenomeneve.

Share With:
Translate »
752 Views