Balerinët shqiptarë prindër për herë të dytë, shikoni foton e veçantë të babi Esdalinit

Një gëzim i dytë është shtuar në shtëpinë e çiftit të balerinëve Manjola Hasani dhe Esdalin Gorani. Kids’ Time ishte e para media që lajmëroi shtatzaninë madje edhe gjigjinë e bebit që po priste Ola. Dhe ja ku vjen më në fund lajmi i shumëpritur. Në jetë ka erdhur një vogëlush i shëndetshëm që i ka gëzuar të gjithë. Aq më teper egon e babi Ezdalinit i cili nuk ka nguruar të postojë një foto të porsalindurit me përshkimin e thjeshtë në dukje, por me shumë peshë në vetëvete: “me cunin”. Çfiti i balerinëve janë edhe prindër të një vajze më të madhe të quajtur Olesia. Ne i urojmë jetë të gjatë e të shëndetshme vogëlushit! /Kids’Time/

Share With:
Translate »
994 Views