Bamjet, perimet më të çmuara në shtatzani

Bamjet janë ushqimi më i pasur me folate, gjë që e bën si perimen më të shëndetshme gjatë shtatzanisë.
Uji nga bajmet është receta super për shtatëzanat por edhe për të provomovuar ovulimin tek ato që tentojnë shtatëzaninë.
Merren disa bamje, priten dhe vendosen në një gotë me ujë. Lihen gjithë natën dhe të nesërmen pihet uji i tyre.
Kjo recetë përdoret së paku për dy javë dhe mos të harroj të theksoj, se ndihmon shumë edhe diabetikët. Mesimet e Dioles

Share With:
Translate »
43 Views