Benefitet e gjidhënies tek foshnjat e lindura parakohe

Një nga mënyrat për të mbrojtur foshnjen tuaj të porsalindur është gjidhënia. E kjo ndodh edhe tek rastet kur lindjet janë të parakohshme.

Gjidhënia nuk është e lehtë për asnjë nënë, por gjëja e rëndëisshme që duhet të mbani mend është të bëni më të mirën e mundshme shkruan Verywell Family, transmeton Gazeta Shneta.

Qumështi i gjirit ofron ushqim të shkëlqyeshëm për të gjitha foshnjet. Kjo pasi ai përmban proteina, yndyra, natrium, zink dhe amniacide të lira.

Për këtë arsyje, gjidhënia tek fëmijët e lindur parakohe ndihmon në zhvillimin e trurit, shikimin dhe sistemin nervor të foshnjës suaj, thotë Lindsey Shipley.

Share With:
Translate »
19 Views