Benefitet e ngrënies së lakrës tek bebet

Lakra është një ndër burimet më ushqyese.Ajo konsumohet gjerësisht në të gjithë botën.

Lakra duhet të jetë pjesë e dietës suaj dhe ta konsumoni cdo ditë/javë shkruan Parenting.FirstCry, transmeton GazetaShneta.

Nëse bebi juaj ka filluar me ushqime të ngurta, atëherë ju duhet të gjeni një kohë të përshtatshme për ta prezentuar lakrën bebit tuaj, pasi ajo mund të shkaktoj kapsëllëk.

Ngrënia e lakrës tek bebi sjell benefite si në:

-Sistemin e tretjes

-Shëndetin e zemrës

-Dhe forcon imunitetin

Duhet të bëni kujdes me sasinë e ngrënies së lakrës pasi mund të sjell edhe alergji tek bebi juaj.

Share With:151 Views