Besi tregoi se për vite tentuan për fëmijë, gruaja e tij jep lajmin e madh

Besi javë më parë hapi zemrën me “Vëllaun e madh”, duke ia treguar historinë e tij personale dhe vështirësitë për tu bërë baba.

E pikërisht në Big Brother, atyre një klinikë u bëri dhuratë kontrollat e vazhdueshme për trajtimin e infertilitetit.

Gruaja e tij, aktorja Valire Zeneli ka bërë të ditur se tashmë ka nënshkruar marrëveshjen me një klinikë për trajtimin e infertilitetit.

Ҫiftit i urojmë shumë fat dhe shpresojmë që sa më shpejtë t’i shohim prindër, ashtu siҫ ata duan.

Shiko foton:

Share With:
Translate »
43 Views