Beyonce dhe Blue Ivy ofrojnë ushqim për të mbijetuarit e uraganit “Harvey”

Beyonce ka ndihmuar të prekurit e uraganit Harvey, duke iu ofruar ushqim dhe duke ndihmuar të pastrehët në vendlindjen e saj në Houston, Texas. Ylli i muzikës i është bashkuar stafit dhe vullnetarëve në një strehë ushqimi gjatë fundjavës. E shoqëruar nga vajza e saj 5-vjeçe, Blye Ivy, Beyonce është fotografuar duke vendosur oriz dhe fasule në kuti, të cilat jua dorëzonte personave që kishin humbur shtëpitë e tyre gjatë fatkeqësisë natyrore. Nëna e saj, Tina dhe ish-anëtarja e grupit Destiny’s Child, Michelle Williams, ishin gjithashtu pranë të prekurve të uraganit.

Wow !! How great was this day ? this is our third stop first we went to St. John's and along with Pastor Rudy . Beyonce Sponsored a luncheon for 400 folks some of the people affected by harvey and had a short program motivation to try tol encourage them and love on them. Second stop we went to the George R Brown convention center , where we talk to some of the residents about the needs and toured the facility Third stop we traveled to accompany one of lHouston's Best real life Heroes Trae That Truth to serve food to the residents of this complex ! This man delivers supplies that were donated by generous people like you . It was fun unloading the truck and organizing the sizes . Please keep the donations coming! .❤️❤️ Thats Michelle Williams at the beginning of line, serving the chicken , Beyonce on Green beans and me on bread duty. Ingrid over there serving deserts.

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Share With:
Translate »
694 Views