Beyonce sjell setin fotografik nga jeta e përditshme

Beyonce di si të përfitojë në maksimum nga talenti dhe fama e saj. Tashmë ajo ka nxjerrë në shitje një set që përmban pllakën vinyl të albumit të saj Lemonade i cili është në shitje në faqen e saj për 299.99 $. Për ta plotësuar këtë set ka disa aksesorë, por edhe disa foto të pablikuara asnjëherë të familjes së saj, Beyonce me të bijën Blu Ivy, motra Solange me mbesën dhe Jay-Z me të bijën duke luajtur futboll. Binjakët nuk i shohim te ky set, megjithatë Blu Ivy i ka mbushur dhe e vetme me ëmbëlsi dhe ngjyra këto foto.

Share With:
Translate »
907 Views