Bieta, arrin të shohë 3D edhe pa syze të tilla

E kishim parë ndonjëherë Alban Dudushin në rolin e tij si baba? Në kohën kur vajza Joele ishte e vogël, rrjetet sociale nuk ishin kaq të zhvilluara. Sot është mundësia t`i shikojmë personazhet me më të dashurit e tyre. I shikojmë në role të ndryshme. Alban Dudushi është bërë baba i një djali, 4 muaj më parë dhe është e shoqja, Bieta, ajo që na sjellë foto fantastike të familjes.
Dy dashuritë e saj me pamje nga deti dhe ajo me pamje nga dy dashuritë.

Sa shumë e ka shtrënguar babi Albani djalin:

Me pamje nga d… dashurite ?

A post shared by Bieta Sulo (@bietasulo) on

Share With:
Translate »
745 Views