Bieta uron mamatë dhe veten me foton krah të birit dhe pse dita e nënave nuk është traditë tek ne

Sot në botë festohet dita e nënave, e megjithëse nuk përkon me ditën kur festohet në Shqipëri, disa urime i kemi parë nëpër ‘Instagram’. Ndër ta edhe Bietën, e cila ka publikuar disa foto me Kroin dhe familje, duke shkruar:

“Dita e mamave… nuk është traditë në kulturën tonë, por e diela e dytë e Majit në shumë vende perëndimore njihet si Dita e mamave. Gëzuar të gjitha mamave që ju kam këtu ne ‘Instagram’ dhe të lumtura qofshim si në fotot që zgjedhim me shumë dashuri t’i ndajmë publikisht”.

 

Një urim për veten dhe gjithë nënat e botës, Bieta i kujtoi të gjitha nënave që e ndjekin sa bukur është të jesh në atë rol, e sa emocione ka jeta e një nëne.

Share With:
Translate »
527 Views