MSH raporton se gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar 92 raste pozitive.

🔴MINISTRIA E SHËNDETËSISË DHE MBROJTJES SOCIALE – Përditësimi i situatës së COVID-19Mirela CamiMinistria e Shëndetësisë

Posted by Edi Rama on Thursday, July 30, 2020