Binjaket Siar dhe Siara kalojnë rrezikur për jetën në Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”

Dr. Orjeta Qirici dhe stafi i shërbimit të terapisë intensive në Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” kanë bërë një punë fantastike që binjakët Siar dhe Siara të lindur prematurë, të kapërcejë rrezikun për jetën dhe janë gati të kthehen shëndosh e mirë pranë familjes ????????????
#Jetëtëgjatë ❤

Ne i urojme jete te gjate dhe shendet ne familjen e tyre.

Share With:
Translate »
71 Views